Účast na Business North West

Vydáno: 20.11.2008, napsal: SEO Profesionál

Miroslav Stibůrek se 19.-20. listopadu zůčastnil největší business-to-business výstavy a konference v Manchestru - UK, nesoucí název Business North West.

Na konferenci vystupovali významné osoby jako jsou například Stephen Haines - obchodní řiditel Facebook, zakladatel Big Pictures Darryn Lyons, nebo PR guru Max Clifford.

„Určitě bylo zajímavé pozorovat strategické přemýšlení firem v UK z oboru internetového marketingu. Zaujala mě přednáška Tima Robertse (CEO firmy I - Com specializující se na SEO a SEM) na online marketing, který se zmiňoval o východních zemí v Evropě a místo Česká republika řekl Československo. Docela mě to rozesmálo...pan Roberts by nejspíš potřeboval hodinu historie. Nicméně, to bylo perfektní místo pro networking a získání pár úžitečných informací.“ (Miroslav Stibůrek, Manchester, UK)

Novinky / Tiskové zprávy

08.03.

S největší sociální sítí na světě Facebook máme nyní velké zkušenosti a rozhodli jsme se Vám nabídnout naše služby. Více informace zjistíte přímo na stránce dedikované Facebook reklamě.

Blog zakladatele projektu

Wordpress pro iPhoneJednoduchá rada jak vytvořit hodnotný obsah. Není to alchymie.

Obsah je a vždycky bude nejdůležitější součástí celého internetového marketingu.

Zašlete nám poptávku ohledně našich služeb

Spacer between two boxes

Follow us

Pridej si nas na FaceBook Follow our Twitter